به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از فارس، پايگاه خبري نهرين نت گزارش داد: براي اولين بار در تاريخ اربعين حسيني سيل کاروان صدها هزار زائر عزادار به سوي حرم اباعبدالله الحسين تا صبح امروز جمعه همچنان جاري است.
عاشقان و ارادتمندان به سيد و سالار شهيدان حضرت اباعبدالله الحسين عليه السلام، اعم از مرد و زن، پير و جوان، نوجوان و خردسال از شهرهاي مختلف عراق و از کشورهاي ايران، هند، پاکستان، سوريه، کويت، بحرين و از قارههاي مختلف و کشورهاي دور دست همچون آمريکا، استراليا، آلمان، فرانسه امروز جمعه در حرم مطهر أباعبدالله الحسين عليه السلام حضور يافتهاند.
اين در حالي است که مراسم اربعين شهادت اباعبدالله الحسين در سال هاي گذشته به طور معمول حداکثر تا ساعت شش بعد از ظهر همان روز ادامه داشت و شمار زائران حسيني به ?? تا ?? ميليون نفر ميرسيد و اين در حالي است که امسال تا ?? ميليون زائر خود را به کربلا رساندهاند.
عثمان الغانمي، فرمانده عمليات فرات الاوسط در گفتوگو با تلويزيون الانوار شمار زائران را تا روز چهارشنبه بيش از ?? ميليون نفر اعلام کرده بود.
وي همچنين تاکيد کرد که اين تعداد در تاريخ زيارت اربعين بي سابقه بوده است.
منابع آگاه نيز به شبکه نهرين نت گفتند که نزديک به ??? هزار زائر از ?? کشور خارجي خود را به کربلا رساندهاند.
بر اساس گزارش رسانههاي عراقي تعداد زائراني که پياده به سمت شهر کربلا در حرکتند نسبت به سالهاي گذشته به مراتب بيشتر و پر شورتر بوده است.
نهرين نت گزارش داد: کاروان زائران عراقي از استانهاي مختلف عراق نيز در راهپيمايي خود به سوي حرم مطهر امام حسين (ع) شعارهايي را در محکوميت عربستان، قطر و ترکيه سر ميدادند.
زائران طرح مشترک سعودي، قطري، ترکي و صهيونيستي براي فتنه انگيزي در عراق را محکوم کرده و خواستار قطع روابط بغداد با اين کشورها و اخراج سفيرشان شدند.
زائران عراقي همچنين عليه احمد العلواني عضو فراکسيون العراقيه در پارلمان اين کشور که به شيعيان اين کشور توهين کرده بود شعار سر داده و فهرست العراقيه را فهرست سعودي خواندند که برنامههاي کشورش سني منطقه را با پولها و پشتيباني عربستان و قطر و با هماهنگي ترکيه براي فتنه انگيزي در عراق و تحريک براي کشتار شيعيان اين کشور عملي ميکنند.
بر اساس گزارش رسانههاي عراقي تعداد زائراني که پياده به سمت شهر کربلا در حرکتند نسبت به سالهاي گذشته به مراتب بيشتر و پر شورتر بوده است.